A Primus Labor táplálkozási és állapotfelmérési tanácsadását, vizsgálatait és szakmai tapasztalatait több, kíváló élsportolónk is élvezi már, akiknek személyes visszajelzése számunkra a legnagyobb elismerés, hiszen arra törekszünk, hogy a hatalmas fizikai terhelésnek és a versenyek alkalmával átlagon felüli pszichés nyomásnak és így stresszhelyzetnek kitett élsportolóinkat a lehető legoptimálisabb fizikai állapotba hozzuk ezen terhelések elviselése érdekében.
A Primus Labor és személyesen Dr. Ketskés Norbert büszke arra, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság orvos-szakmai partnere lehet. Ennek keretében közel száz felnőtt és utánpótláskorú sportolót vizsgált eddig meg és részesített személyre szabott táplálkozási tanácsadásban.
Büszkék vagyunk arra, hogy az alábbi élsportolók évek óta megbíznak a Primus Labor és dr. Ketskés Norbert orvos-szakmai tapasztalataiban.
Háromszoros olimpiai ezüstérmes, kétszeres világ- és harmincegyszeres Európa-najnok úszó, aki évek óta szorosan együttműködik Dr. Ketskés Norberttel.
Verasztó Dávid, a világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok úszó és huga, Evelyn, aki Európa-bajnok, háromszoros ezüst és kétszeres bronzérmes, Mindketten előszeretettel kérik ki Dr. Ketskés Norbert táplálkozási tanácsait és egyénre szabott vizsgálatokkal igyekeznek elérni csúcsformájukat.
Magyar hivatásos Grand-Slam tornagyőztes teniszezőnő párosban.Magyar hivatásos teniszezőnő. Pályafutása során egyéniben és párosban is egyszer nyert eddig WTA-tornát. Emellett kilencszer diadalmaskodott a különböző ITF-versenyeken mindkét versenyszámban. A juniorok között párosban háromszoros Grand Slam-győztesnek vallhatja magát. 2015-ben a magyar teniszsport történetében elsőként bejutott a WTA Finals páros döntőjébe Kristina Mladenovic partnereként.
Junior világbajnok, felnőtt magyar bajnok, a US Open junior lány bajnoka (2015), junior párosban wimbledoni bajnok (2015), korosztályos világbajnoki bronzérmes (2014), Európa-bajnok (csapatban és párosban) (2014), a magyar Fed-kupa csapat tagja.
A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.